Vijgensalade met blauwe kaas

Frisse vijgensalade met blauwe kaas
Glutenvrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10 min
Totale tijd10 min
Gang: Salad
Keuken: Mediterranean
Hoeveelheid 4 personen

Ingredienten

  • 400 gram gemengde sla
  • 120 gram castello danablu kaas
  • 4 vijgen
  • 4 tomaten
  • 1 scheutje balsamico azijn

Bereidingswijze

  • Snijd de vijg en de tomaat in 8 partjes en vervolgens door de helft
    vijgen
  • Doe de sla, de vijgen, de tomaat in een schaal en snipper hier de kaas overheen. Dresseer vervolgens met een scheutje balsamico azijn. Eetse! 

Tips

Ook lekker met amandelen erdoor
Lactosevrij/veganistisch: laat de kaas weg en vervang eventueel door avocado

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish