Over Foodtabs

Sinds half 2018 ben ik begonnen met het Instagram account Foodtabs. Foodtabs  staat voor Food on the Tables. Op onder andere Instagram vind je alle foto’s van de recepten die ik heb gemaakt. Na zoveel positieve reacties en vragen over recepten heb ik besloten een website te maken, om mijn recepten ook met iedereen te kunnen delen. 

Van de meeste recepten vind je een variant voor hetzelfde gerecht in het glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of veganistisch. Hierdoor kun je bijna elk recept een andere wending geven zodat het voor iedereen te eten is. Ook tref je onder de meeste recepten nog een tip om het nog extra leuk/lekker te maken.

Succes en veel plezier met koken!

contact foodtabs

Over mij

Marjolein

Hi, mijn naam is Marjolein en wat leuk dat je op mijn site bent. Sinds kleins af aan ben ik al bezig met koken en bakken. Toen ik 7 jaar oud was kreeg ik mijn eerste kinderoven en kon ik ook zonder mijn ouders aan de slag. Het bleef op dat moment voornamelijk bij koekjes en cake, maar sinds de mijn middelbare school ben ik steeds meer de culinaire kant op gegaan. 

Ik geniet van het koken en bakken en het is voor mij een manier van ontspannen. Tijdens het koken bedenk ik allemaal nieuwe creatieve gerechten en ik hoop dat ik jou kan inspireren met mijn ideeën. 

Koken is voor mij een passie die ik graag met iedereen wil delen!

Veel kook en bak plezier!

Liefs MarjoleinMarjolein

DutchEnglishFrenchSpanish