Quesadilla

Soort pizza maar dan anders 
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Main Course
Keuken: Mediterranean
Hoeveelheid 6 stuks

Ingredienten

  • 100 gram rundergehakt
  • 75 gram geraspte kaas
  • 50 gram mais
  • 2 tortilla wraps
  • 1 zakje burrito kruidenmix
  • 1 paprika
  • 1 courgette

Benodigdheden

  • bakpapier

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden en bedek de bakplaat met bakpapier
  • Snijd de paprika en de courgette in kleine blokjes
  • Rul het gehakt en de groenten in een pan (zonder boter) en voeg halverwege de kruidenmix toe
  • Leg een tortilla wrap op de bakplaat. Doe daar de helft van de kaas op en verdeel daarover het gehakt/groenten mengsel. Verdeel vervolgens de rest van de kaas erover en dek weer af met een tortilla wrap. Plaats de quesadilla in het midden van de oven en bak in 10 minuten goudbruin. Snijd vervolgens de quesadilla in 6 parten. 
    Quesadilla

Tips

Glutenvrij: vervang de tortilla wrap door een glutenvrije wrap
Lactosevrij: vervang de kaas door lactose vrije kaas van bijvoorbeeld MinusL
Vegetarisch: vervang het gehakt voor voorgekookte linzen
Veganistisch: zie vegetarisch en vervang de kaas door veganistische kaas van bijvoorbeeld Violife

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish