Pasta met kaassaus

De ideale maaltijd, als je geen zin hebt om uren te koken. Farfalle met courgette, paprika en kaassaus
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch 
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 4 personen

Ingredienten

  • 500 gram farfalle of andere soort pasta
  • 300 gram creme fraiche
  • 175 gram geraspte kaas belegen
  • 2 courgetten
  • 2 paprika's
  • 2 eieren
  • 1 snufje zout & peper
  • 1 scheutje olijfolie

Bereidingswijze

  • Vul een pan met ruim water en breng deze met een snufje zout aan de kook en voeg vervolgens de pasta toe en kook beetgaar volgens de verpakking
  • Snijd de courgetten en paprika in blokjes en bak ze met een beetje olijfolie in een grote pan lichtbruin 
  • Meng in een kom de geraspte kaas, de creme fraiche en de eieren tot een sausje
  • Als de pasta gaar is, giet dan het water af. Doe de hete pasta bij de groeten en voeg gelijk het sausje toe. Roer alles goed door en laat het kort nog even op het vuur staan tot de kaas in de saus in gesmolten. Verdeel de pasta over 4 borden en eetse! 

Tips

Glutenvrij: vervang de pasta door glutenvrije pasta
Lactosevrij: vervang de creme fraiche door de helft aan lactosevrije room en de kaas door Parmezaanse kaas of lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish