De ideale maaltijd, als je geen zin hebt om uren te koken. Farfalle met courgette, paprika en kaassausGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd10min
Totale tijd20min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 4personen
Ingredienten
500gramfarfalleof andere soort pasta
300gramcreme fraiche
175gramgeraspte kaasbelegen
2courgetten
2paprika's
2eieren
1snufjezout & peper
1scheutjeolijfolie
Bereidingswijze
Vul een pan met ruim water en breng deze met een snufje zout aan de kook en voeg vervolgens de pasta toe en kook beetgaar volgens de verpakking
Snijd de courgetten en paprika in blokjes en bak ze met een beetje olijfolie in een grote pan lichtbruin
Meng in een kom de geraspte kaas, de creme fraiche en de eieren tot een sausje
Als de pasta gaar is, giet dan het water af. Doe de hete pasta bij de groeten en voeg gelijk het sausje toe. Roer alles goed door en laat het kort nog even op het vuur staan tot de kaas in de saus in gesmolten. Verdeel de pasta over 4 borden en eetse!
Tips
Glutenvrij: vervang de pasta door glutenvrije pastaLactosevrij: vervang de creme fraiche door de helft aan lactosevrije room en de kaas door Parmezaanse kaas of lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL