Ontbijt crumble

Super makkelijk en zo lekker! Ontbijt crumble met muesli, blauwe bessen en yoghurt
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd5 min
Kooktijd10 min
Totale tijd15 min
Gang: Breakfast
Keuken: French
Hoeveelheid 2 personen

Ingredienten

  • 100 gram blauwe bessen
  • 4 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepel havermout
  • 2 eetlepel honing
  • 1 eetlepel kokossnippers
  • 1 eetlepel hazelnoten
  • 1 eetlepel amandelen
  • 1 eetlepel zonnebloempitten
  • 1 eetlepel pompoenpitten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden
  • Meng in een kom de zaden, noten, havermout, kokos en de honing
  • Verdeel de blauwe bessen over twee kommetjes. Bestrooi het zaden/noten mengsel erover en plaats de bakjes in het midden van de oven. Bak de crumble in 10 minuten goudbruin
  • Haal uit de oven en schep er een flinke lepel yoghurt op. Puur genieten!
    Ontbijt crumble

Tips

Glutenvrij: vervang de havermout door glutenvrije havermout
Lactosevrij / Veganistisch: vervang de yoghurt door plantaardige yoghurt. Lekker met kokosyoghurt of amandelyoghurt. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish