Super makkelijk en zo lekker! Ontbijt crumble met muesli, blauwe bessen en yoghurtGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd5min
Kooktijd10min
Totale tijd15min
Gang: Breakfast
Keuken: French
Hoeveelheid 2personen
Ingredienten
100gramblauwe bessen
4eetlepelsyoghurt
2eetlepelhavermout
2eetlepelhoning
1eetlepelkokossnippers
1eetlepelhazelnoten
1eetlepelamandelen
1eetlepelzonnebloempitten
1eetlepelpompoenpitten
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden
Meng in een kom de zaden, noten, havermout, kokos en de honing
Verdeel de blauwe bessen over twee kommetjes. Bestrooi het zaden/noten mengsel erover en plaats de bakjes in het midden van de oven. Bak de crumble in 10 minuten goudbruin
Haal uit de oven en schep er een flinke lepel yoghurt op. Puur genieten!
Tips
Glutenvrij: vervang de havermout door glutenvrije havermoutLactosevrij / Veganistisch: vervang de yoghurt door plantaardige yoghurt. Lekker met kokosyoghurt of amandelyoghurt.