Ontbijt crumble
Super makkelijk en zo lekker! Ontbijt crumble met muesli, blauwe bessen en yoghurtGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 2 personen
Ingredienten
- 100 gram blauwe bessen
- 4 eetlepels yoghurt
- 2 eetlepel havermout
- 2 eetlepel honing
- 1 eetlepel kokossnippers
- 1 eetlepel hazelnoten
- 1 eetlepel amandelen
- 1 eetlepel zonnebloempitten
- 1 eetlepel pompoenpitten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Meng in een kom de zaden, noten, havermout, kokos en de honing
- Verdeel de blauwe bessen over twee kommetjes. Bestrooi het zaden/noten mengsel erover en plaats de bakjes in het midden van de oven. Bak de crumble in 10 minuten goudbruin
- Haal uit de oven en schep er een flinke lepel yoghurt op. Puur genieten!
Tips
Glutenvrij: vervang de havermout door glutenvrije havermout
Lactosevrij / Veganistisch: vervang de yoghurt door plantaardige yoghurt. Lekker met kokosyoghurt of amandelyoghurt.