Matcha wrap met appelstroop en kaas

Heerlijk tussendoortje dat goed vult!
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd5 min
Kooktijd20 min
Totale tijd25 min
Gang: Snack
Keuken: Mexican
Hoeveelheid 40 stuks

Ingredienten

  • 300 milliliter melk
  • 200 gram bloem
  • 100 gram appelstroop
  • 100 gram geraspte kaas
  • 2 eieren
  • 1 eetlepel matcha poeder
  • 1 theelepel vanille extract
  • olijfolie

Bereidingswijze

  • Meng de bloem met de matcha poeder. Voeg vervolgens de eieren, vanille extract en melk toe. Mix tot een glad beslag
    Matcha pannenkoek
  • Doe een scheutje olie in een koekenpan en schep er een beetje van het beslag in de pan en maak een dunne wrap van. Zodra het beslag is 'opgedroogd' kun je de wrap omdraaien. Bak de wrap aan beide kanten lichtbruin.
    Matcha pannenkoek
  • Besmeer de wraps met een beetje appelstroop en strooi er vervolgens een beetje kaas over. Rol de wrap op en snijd in circa 5 stukken en leg op een bord

Tips

Glutenvrij: vervang door bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk zonder smaakje en vervang de kaas door lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish