Heerlijk tussendoortje dat goed vult! Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd5min
Kooktijd20min
Totale tijd25min
Gang: Snack
Keuken: Mexican
Hoeveelheid 40stuks
Ingredienten
300millilitermelk
200grambloem
100gramappelstroop
100gramgeraspte kaas
2eieren
1eetlepel matcha poeder
1theelepel vanille extract
olijfolie
Bereidingswijze
Meng de bloem met de matcha poeder. Voeg vervolgens de eieren, vanille extract en melk toe. Mix tot een glad beslag
Doe een scheutje olie in een koekenpan en schep er een beetje van het beslag in de pan en maak een dunne wrap van. Zodra het beslag is 'opgedroogd' kun je de wrap omdraaien. Bak de wrap aan beide kanten lichtbruin.
Besmeer de wraps met een beetje appelstroop en strooi er vervolgens een beetje kaas over. Rol de wrap op en snijd in circa 5 stukken en leg op een bord
Tips
Glutenvrij: vervang door bloem door boekweitmeelLactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk zonder smaakje en vervang de kaas door lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL