Matcha wrap met appelstroop en kaas
Heerlijk tussendoortje dat goed vult! Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Hoeveelheid 40 stuks
Ingredienten
- 300 milliliter melk
- 200 gram bloem
- 100 gram appelstroop
- 100 gram geraspte kaas
- 2 eieren
- 1 eetlepel matcha poeder
- 1 theelepel vanille extract
- olijfolie
Bereidingswijze
- Meng de bloem met de matcha poeder. Voeg vervolgens de eieren, vanille extract en melk toe. Mix tot een glad beslag
- Doe een scheutje olie in een koekenpan en schep er een beetje van het beslag in de pan en maak een dunne wrap van. Zodra het beslag is 'opgedroogd' kun je de wrap omdraaien. Bak de wrap aan beide kanten lichtbruin.
- Besmeer de wraps met een beetje appelstroop en strooi er vervolgens een beetje kaas over. Rol de wrap op en snijd in circa 5 stukken en leg op een bord
Tips
Glutenvrij: vervang door bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk zonder smaakje en vervang de kaas door lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL