Kaaskoekjes

Heerlijk als borrelhap, kaaskoekjes
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd5 min
Kooktijd15 min
Totale tijd20 min
Gang: Snack
Hoeveelheid 24 stuks

Ingredienten

  • 1 rol verse bladerdeeg
  • 200 gram geraspte kaas belegen

Benodigdheden

  • bakpapier

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier
  • Haal de bladerdeeg uit de verpakking en rol uit. Verdeel over het bladerdeeg de geraspte kaas en rol het deeg weer op tot een lange rol. Snijd plakjes van circa 1 centimeter breed en plaats ze op de bakplaat. Houdt ruimte tussen de rolletjes van het deeg zet nog uit
  • Plaats de bakplaat in de oven en bak in circa 15 minuten goudbruin

Tips

Glutenvrij: vervang de bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld Consenza
Lactosevrij: vervang de kaas door lactosevrije kaas van MinusL of door Parmezaanse kaas 
Veganistisch: vervang de kaas door kaas van bijvoorbeeld Violife. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish