Bloemkoolroosjes uit de oven
Roosjes van bloemkool met kaas uit de ovenGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Hoeveelheid 4 personen
Ingredienten
- 100 milliliter room
- 50 gram grana padano kaas
- 1 theelepel nootmuskaat
- 1 eetlepel bloem
- 1 bloemkool
Benodigdheden
- bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden en leg het bakpapier op de bakplaat
- Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze circa 10 minuten in kokend water
- Meng in een kom de room, kaas, bloem en nootmuskaat tot een geheel. Doop de bloemkool roosjes in het kaasmengsel en leg ze op de bakplaat
- Bak de roosjes in 20 minuten goudbruin. Lekker om te dippen in een beetje chilisaus
Tips
Glutenvrij: vervang de bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de room door lactosevrije room van MinusL