Bloemkoolroosjes uit de oven

Roosjes van bloemkool met kaas uit de oven
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch 
Bereidingstijd10 min
Kooktijd20 min
Totale tijd30 min
Gang: Side Dish
Hoeveelheid 4 personen

Ingredienten

  • 100 milliliter room
  • 50 gram grana padano kaas
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 bloemkool

Benodigdheden

  • bakpapier

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden en leg het bakpapier op de bakplaat
  • Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze circa 10 minuten in kokend water
  • Meng in een kom de room, kaas, bloem en nootmuskaat tot een geheel. Doop de bloemkool roosjes in het kaasmengsel en leg ze op de bakplaat
    Bloemkool nuggets
  • Bak de roosjes in 20 minuten goudbruin. Lekker om te dippen in een beetje chilisaus 
    Bloemkool nuggets

Tips

Glutenvrij: vervang de bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de room door lactosevrije room van MinusL

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish