Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Notities
Print Recept
Pin Recept
Bloemkoolroosjes uit de oven
Roosjes van bloemkool met kaas uit de oven
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd
10
min
Kooktijd
20
min
Totale tijd
30
min
Gang:
Side Dish
Hoeveelheid
4
personen
Ingredienten
100
milliliter
room
50
gram
grana padano kaas
1
theelepel
nootmuskaat
1
eetlepel
bloem
1
bloemkool
Benodigdheden
bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden en leg het bakpapier op de bakplaat
Snijd de bloemkool in roosjes en kook ze circa 10 minuten in kokend water
Meng in een kom de room, kaas, bloem en nootmuskaat tot een geheel. Doop de bloemkool roosjes in het kaasmengsel en leg ze op de bakplaat
Bak de roosjes in 20 minuten goudbruin. Lekker om te dippen in een beetje chilisaus
Tips
Glutenvrij: vervang de bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de room door lactosevrije room van MinusL