Bananen pannenkoeken
Gezonde bananen pannenkoeken! Geen samenvatting nodig, gewoon heel lekker.Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 8 stuks
Ingredienten
- 300 milliliter melk
- 200 gram bloem
- 2 bananen
- 1 snufje zout
- olijfolie
Bereidingswijze
- Schil de bananen en prak de banaan met een vork tot puree. Doe de bananen in een beslagkom
- Voeg de bloem, melk en zout toe aan de bananen en mix tot een glad beslag
- Doe een scheutje olie in een koekenpan en schep er circa 1 soeplepel van het pannenkoekenbeslag in de pan. Zodra het beslag is 'opgedroogd' kun je de pannenkoek omdraaien. Bak de pannenkoek aan beide kanten lichtbruin.
Tips
Mocht je meer pannenkoeken willen maken? Dat kan! Verhoog dan alle ingrediënten naar verhouding.
Glutenvrij: vervang door bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk, bij voorkeur amandelmelk