Bananen pannenkoeken

Gezonde bananen pannenkoeken! Geen samenvatting nodig, gewoon heel lekker.
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd20 min
Totale tijd30 min
Gang: Snack
Hoeveelheid 8 stuks

Ingredienten

  • 300 milliliter melk
  • 200 gram bloem
  • 2 bananen
  • 1 snufje zout
  • olijfolie

Bereidingswijze

  • Schil de bananen en prak de banaan met een vork tot puree. Doe de bananen in een beslagkom
  • Voeg de bloem, melk en zout toe aan de bananen en mix tot een glad beslag
  • Doe een scheutje olie in een koekenpan en schep er circa 1 soeplepel van het pannenkoekenbeslag in de pan. Zodra het beslag is 'opgedroogd' kun je de pannenkoek omdraaien. Bak de pannenkoek aan beide kanten lichtbruin.

Tips

Mocht je meer pannenkoeken willen maken? Dat kan! Verhoog dan alle ingrediënten naar verhouding.
Glutenvrij: vervang door bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk, bij voorkeur amandelmelk

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish