Kaaskoekjes
Heerlijk als borrelhap, kaaskoekjesGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 24 stuks
Ingredienten
- 1 rol verse bladerdeeg
- 200 gram geraspte kaas belegen
Benodigdheden
- bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier
- Haal de bladerdeeg uit de verpakking en rol uit. Verdeel over het bladerdeeg de geraspte kaas en rol het deeg weer op tot een lange rol. Snijd plakjes van circa 1 centimeter breed en plaats ze op de bakplaat. Houdt ruimte tussen de rolletjes van het deeg zet nog uit
- Plaats de bakplaat in de oven en bak in circa 15 minuten goudbruin
Tips
Glutenvrij: vervang de bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld Consenza
Lactosevrij: vervang de kaas door lactosevrije kaas van MinusL of door Parmezaanse kaas
Veganistisch: vervang de kaas door kaas van bijvoorbeeld Violife.