Quesadilla
Soort pizza maar dan anders Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 6 stuks
Ingredienten
- 100 gram rundergehakt
- 75 gram geraspte kaas
- 50 gram mais
- 2 tortilla wraps
- 1 zakje burrito kruidenmix
- 1 paprika
- 1 courgette
Benodigdheden
- bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bedek de bakplaat met bakpapier
- Snijd de paprika en de courgette in kleine blokjes
- Rul het gehakt en de groenten in een pan (zonder boter) en voeg halverwege de kruidenmix toe
- Leg een tortilla wrap op de bakplaat. Doe daar de helft van de kaas op en verdeel daarover het gehakt/groenten mengsel. Verdeel vervolgens de rest van de kaas erover en dek weer af met een tortilla wrap. Plaats de quesadilla in het midden van de oven en bak in 10 minuten goudbruin. Snijd vervolgens de quesadilla in 6 parten.
Tips
Glutenvrij: vervang de tortilla wrap door een glutenvrije wrap
Lactosevrij: vervang de kaas door lactose vrije kaas van bijvoorbeeld MinusL
Vegetarisch: vervang het gehakt voor voorgekookte linzen
Veganistisch: zie vegetarisch en vervang de kaas door veganistische kaas van bijvoorbeeld Violife