Yoghurt met aardbeien, hazelnoot en anijspoeder

Breakfast in heaven! Yoghurt met aardbeien, hazelnoot, pure chocolade hagelslag en anijspoeder
Glutenvrij | Vegetarisch
Bereidingstijd5 min
Kooktijd5 min
Totale tijd10 min
Gang: Breakfast
Keuken: American
Hoeveelheid 1 persoon

Ingredienten

  • 20 gram aardbeien
  • 10 gram hazelnoten
  • 4 eetlepels Skyr
  • 1 eetlepel anijspoeder
  • 1 eetlepel pure chocolade hagelslag

Bereidingswijze

  • Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien door het midden
  • Schep de Skyr in een kom en leg links de aardbeien. Leg in het midden de hazelnoten. Strooi het anijspoeder over de aardbeien en de hagelslag over de hazelnoten. Geniet ervan!

Tips

Lactosevrij: dit gerecht valt niet onder lactosevrij omdat de hagelslag lactose kan bevatten. Mocht je toch hagelslag eten, dan kun je de yoghurt vervangen voor plantaardige yoghurt

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish