Vijgen salade met parmaham

Frisse vijgensalade met mozzarella, parmaham en cherry tomaten
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd5 min
Totale tijd15 min
Gang: Salad
Keuken: Mediterranean
Hoeveelheid 4 personen

Ingredienten

  • 200 gram eikenblad sla melange
  • 180 gram parmaham
  • 150 gram mini mozzarella
  • 150 gram cherry tomaten
  • 4 verse vijgen
  • 1 scheutje balsamico dressing

Bereidingswijze

  • Snijd de tomaten door het midden en de vijgen in zes parten
  • Meng vervolgens alle ingrediënten door elkaar tot een lekkere salade. Te eten als maaltijdsalade (2 personen) of als side dish (4 personen)

Tips

Lactosevrij: vervang de mozzarella voor 2 avocado's
Vegetarisch: laat de ham weg
Veganistisch: zie lactosevrij/vegetarisch

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish