Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Print Recept
Pin Recept
Vijgen salade met parmaham
Frisse vijgensalade met mozzarella, parmaham en cherry tomaten
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd
10
min
Kooktijd
5
min
Totale tijd
15
min
Gang:
Salad
Keuken:
Mediterranean
Hoeveelheid
4
personen
Ingredienten
200
gram
eikenblad sla melange
180
gram
parmaham
150
gram
mini mozzarella
150
gram
cherry tomaten
4
verse vijgen
1
scheutje
balsamico dressing
Bereidingswijze
Snijd de tomaten door het midden en de vijgen in zes parten
Meng vervolgens alle ingrediƫnten door elkaar tot een lekkere salade. Te eten als maaltijdsalade (2 personen) of als side dish (4 personen)
Tips
Lactosevrij: vervang de mozzarella voor 2 avocado's
Vegetarisch: laat de ham weg
Veganistisch: zie lactosevrij/vegetarisch