Sesamstengels

Gekruide stengels met sesamzaad en oregano
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch 
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Snack
Hoeveelheid 24 stuks

Ingredienten

  • 3 vellen bladerdeeg
  • 2 theelepels sesamzaad
  • 2 theelepels oregano
  • 1 snufje zout
  • 1 ei

Benodigdheden

  • bakpapier

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden en leg het vel pakpapier op de bakplaat
  • Kluts in een kom het ei tot een geheel. Besmeer het vel bladerdeeg met het ei en verdeel vervolgens de sesamzaadjes, de oregano en het zout er over heen. Snijd het bladerdeeg in 8 gelijken repen
  • Leg de stengels op het bakpapier, leg ze wat uit elkaar want het gaat nog rijzen. Bak de stengels in 10 minuten goudbruin. 

Tips

Glutenvrij: vervang het bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld Schär
Veganistisch: vervang het ei door olijfolie 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish