Gekruide stengels met sesamzaad en oreganoGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd10min
Totale tijd20min
Gang: Snack
Hoeveelheid 24stuks
Ingredienten
3vellenbladerdeeg
2theelepelssesamzaad
2theelepelsoregano
1snufjezout
1ei
Benodigdheden
bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden en leg het vel pakpapier op de bakplaat
Kluts in een kom het ei tot een geheel. Besmeer het vel bladerdeeg met het ei en verdeel vervolgens de sesamzaadjes, de oregano en het zout er over heen. Snijd het bladerdeeg in 8 gelijken repen
Leg de stengels op het bakpapier, leg ze wat uit elkaar want het gaat nog rijzen. Bak de stengels in 10 minuten goudbruin.
Tips
Glutenvrij: vervang het bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld SchärVeganistisch: vervang het ei door olijfolie