Pindakaas blissballs

Energie in een hap! Blissballs gemaakt met pindakaas
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Snack
Keuken: American
Hoeveelheid 10 stuks

Ingredienten

  • 100 gram dadels zonder pit
  • 100 gram pure chocolade
  • 50 gram havervlokken
  • 50 gram pinda's
  • 10 gram gepofte quinoa
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 1/2 banaan

Bereidingswijze

  • Doe alle ingrediënten in een hakmolen en mix tot een alle ingrediënten klein zijn geworden
  • Rol balletjes van circa 3/4 cm doorsnee
  • Hak met een mes de pinda's in kleine blokjes
  • Smelt de chocolade au bin marie (in een schaaltje met daaronder een schaaltje met warm water). Schenk vervolgens met een lepel een beetje chocolade over de balletjes en bestrooi vervolgens met de fijngehakte pinda's. Laat ze minimaal een half uur in de koelkast opstijven. Laat de energieboost maar komen!
    blissball

Tips

Glutenvrij: vervang de havervlokken door glutenvrije havermout

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish