Energie in een hap! Blissballs gemaakt met pindakaasGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd10min
Totale tijd20min
Gang: Snack
Keuken: American
Hoeveelheid 10stuks
Ingredienten
100gramdadelszonder pit
100grampure chocolade
50gramhavervlokken
50grampinda's
10gramgepofte quinoa
2eetlepelspindakaas
1/2banaan
Bereidingswijze
Doe alle ingrediƫnten in een hakmolen en mix tot een alle ingrediƫnten klein zijn geworden
Rol balletjes van circa 3/4 cm doorsnee
Hak met een mes de pinda's in kleine blokjes
Smelt de chocolade au bin marie (in een schaaltje met daaronder een schaaltje met warm water). Schenk vervolgens met een lepel een beetje chocolade over de balletjes en bestrooi vervolgens met de fijngehakte pinda's. Laat ze minimaal een half uur in de koelkast opstijven. Laat de energieboost maar komen!
Tips
Glutenvrij: vervang de havervlokken door glutenvrije havermout