Pindakaas blissballs
Energie in een hap! Blissballs gemaakt met pindakaasGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 10 stuks
Ingredienten
- 100 gram dadels zonder pit
- 100 gram pure chocolade
- 50 gram havervlokken
- 50 gram pinda's
- 10 gram gepofte quinoa
- 2 eetlepels pindakaas
- 1/2 banaan
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten in een hakmolen en mix tot een alle ingrediënten klein zijn geworden
- Rol balletjes van circa 3/4 cm doorsnee
- Hak met een mes de pinda's in kleine blokjes
- Smelt de chocolade au bin marie (in een schaaltje met daaronder een schaaltje met warm water). Schenk vervolgens met een lepel een beetje chocolade over de balletjes en bestrooi vervolgens met de fijngehakte pinda's. Laat ze minimaal een half uur in de koelkast opstijven. Laat de energieboost maar komen!
Tips
Glutenvrij: vervang de havervlokken door glutenvrije havermout