Pesto

Niets is lekkerder dan zelf gemaakte pesto. Pesto is te gebruiken als saus voor pasta of als smeersel
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd5 min
Kooktijd5 min
Totale tijd13 min
Gang: Side Dish
Keuken: Italian
Hoeveelheid 100 gram

Ingredienten

  • 60 gram verse basilicum
  • 50 milliliter olijfolie extra vierge
  • 20 gram pijnboompitten
  • 20 gram grana padano kaas

Benodigdheden

  • keukenmachine of blender

Bereidingswijze

  • Bak de pijnboompitjes in een pan (zonder olie) lichtbruin
  • Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of blender en meng tot een gladde pesto. Lekker op een stukje brood of als saus door de pasta.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish