Kaasstengels

Lekker als borrelhap en makkelijk te maken. Kaasstengels
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Side Dish
Hoeveelheid 24 stuks

Ingredienten

  • 3 vellen bladerdeeg
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 ei

Benodigheden

  • bakpapier

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden en leg het vel pakpapier op de bakplaat
  • Kluts in een kom het ei tot een geheel. Besmeer het vel bladerdeeg met het ei en verdeel vervolgens de kaas er over heen. Snijd het bladerdeeg in 8 gelijken repen
  • Leg de stengels op het bakpapier, leg ze wat uit elkaar want het gaat nog rijzen. Bak de kaasstengels in 10 minuten goudbruin. 

Tips

Glutenvrij: vervang het bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld Schär
Lactosevrij: vervang de kaas door lactosevrije kaas van bijvoorbeeld MinusL

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish