Gevuld eitje
Lekkere borrelhap en erg makkelijk! Gevuld eitje met paprikapoeder en bosui Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Hoeveelheid 8 stuks
Ingredienten
- 4 eieren
- 2 eetlepels griekse yoghurt 0% vet
- 2 eetlepels mayonaise
- 2 theelepels paprikapoeder
- 1 snufje zout en peper
- 1 bosui
Benodigdheden
- mixer
Bereidingswijze
- Doe de eieren in een pan en vul de pan met water tot de eieren onder water liggen. Breng het water aan de kook en kook de eieren nog circa 6 minuten nadat het water is gaan koken. Schenk daarna het water uit de pan en laat de eieren schrikken door er koud water overheen te doen
- Pel de eieren en snijd ze door midden. Haal het eigeel uit het ei en doe dit in een kom
- Voeg bij het eigeel de yoghurt, mayonaise zout en peper toe. Mix tot een glad geheel
- Snijd de bosui in dunne ringetjes
- Vul de acht helften van de eitjes met het eigeel mengsel. Garneer de eieren met de bosui en een beetje paprikapoeder.
Tips
Lactosevrij: vervang de yoghurt door plantaardige yoghurt zonder smaakje, of door 2 extra lepels mayonaiseÂ