Lekkere borrelhap en erg makkelijk! Gevuld eitje met paprikapoeder en bosui Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd5min
Totale tijd15min
Gang: Snack
Hoeveelheid 8stuks
Ingredienten
4eieren
2eetlepelsgriekse yoghurt0% vet
2eetlepelsmayonaise
2theelepelspaprikapoeder
1snufjezout en peper
1bosui
Benodigdheden
mixer
Bereidingswijze
Doe de eieren in een pan en vul de pan met water tot de eieren onder water liggen. Breng het water aan de kook en kook de eieren nog circa 6 minuten nadat het water is gaan koken. Schenk daarna het water uit de pan en laat de eieren schrikken door er koud water overheen te doen
Pel de eieren en snijd ze door midden. Haal het eigeel uit het ei en doe dit in een kom
Voeg bij het eigeel de yoghurt, mayonaise zout en peper toe. Mix tot een glad geheel
Snijd de bosui in dunne ringetjes
Vul de acht helften van de eitjes met het eigeel mengsel. Garneer de eieren met de bosui en een beetje paprikapoeder.
Tips
Lactosevrij: vervang de yoghurt door plantaardige yoghurt zonder smaakje, of door 2 extra lepels mayonaise