Garnalen met tomatensalsa

Garnalen met tomatensalsa en cocktailsaus 
Glutenvrij | Lactosevrij 
Bereidingstijd10 min
Totale tijd10 min
Gang: Appetizer
Hoeveelheid 6 porties

Ingredienten

  • 200 gram tomatenmix snoeptomaten gele en rode tomaten
  • 6 grote garnalen
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels ketchup
  • 2 eetlepels whiskey
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap

Benodigdheden

  • keukenmachine

Bereidingswijze

  • Doe olijfolie in een pan en bak de garnalen goudbruin
  • Mix in een keukenmachine de tomaten in grove stukjes
  • Meng voor de cocktailsaus de mayonaise, ketchup, whisky en de citroensap door elkaar tot een gladde saus 
  • Verdeel over 6 bakjes circa 1 eetlepel van de tomatensalsa. Leg daarbovenop een garnaal en een theelepel van de cocktailsaus. Eetse!
    Garnalen met tomatensalsa

Tips

Dit gerecht bevat alcohol, laat voor kinderen de whisky weg.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish