Garnalen met tomatensalsa
Garnalen met tomatensalsa en cocktailsaus Glutenvrij | Lactosevrij
Hoeveelheid 6 porties
Ingredienten
- 200 gram tomatenmix snoeptomaten gele en rode tomaten
- 6 grote garnalen
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 eetlepels ketchup
- 2 eetlepels whiskey
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
Benodigdheden
- keukenmachine
Bereidingswijze
- Doe olijfolie in een pan en bak de garnalen goudbruin
- Mix in een keukenmachine de tomaten in grove stukjes
- Meng voor de cocktailsaus de mayonaise, ketchup, whisky en de citroensap door elkaar tot een gladde saus
- Verdeel over 6 bakjes circa 1 eetlepel van de tomatensalsa. Leg daarbovenop een garnaal en een theelepel van de cocktailsaus. Eetse!
Tips
Dit gerecht bevat alcohol, laat voor kinderen de whisky weg.