Courgette pizza fungi

Courgette pizza met champignons en blauwe kaas
Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 2 pizza's

Ingredienten

  • 250 gram kastanjechampignons
  • 100 gram gorgonzola
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 10 cherry tomaten
  • 10 zongedroogde tomaten
  • 2 courgette pizza's

Benodigdheden

  • staafmixer

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden
  • Doe de tomaten in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot een tomatensaus. Verdeel de saus over de pizza's. Bestrooi daarna de pizza's met de geraspte kaas
    Pizzabodem
  • Snijd de champignons in plakjes en bak deze even kort in de pan tot ze lichtbruin zijn. Verdeel vervolgens de champignons over de pizza en verdeel daarna de gorgonzola erover
    Pizza fungi
  • Plaats de pizza's in het midden van de oven en bak de pizza's in 10 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en snijd in 6-8 parten.

Tips

De bodem kan sporen bevatten van melk en ei
Lactosevrij: vervang de geraspte kaas door grana padano kaas en laat de gorgonzola weg
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish