Courgette pizza met champignons en blauwe kaasLactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd10min
Totale tijd20min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 2pizza's
Ingredienten
250gramkastanjechampignons
100gramgorgonzola
100gramgeraspte belegen kaas
10cherry tomaten
10zongedroogde tomaten
2courgette pizza's
Benodigdheden
staafmixer
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden
Doe de tomaten in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot een tomatensaus. Verdeel de saus over de pizza's. Bestrooi daarna de pizza's met de geraspte kaas
Snijd de champignons in plakjes en bak deze even kort in de pan tot ze lichtbruin zijn. Verdeel vervolgens de champignons over de pizza en verdeel daarna de gorgonzola erover
Plaats de pizza's in het midden van de oven en bak de pizza's in 10 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en snijd in 6-8 parten.
Tips
De bodem kan sporen bevatten van melk en eiLactosevrij: vervang de geraspte kaas door grana padano kaas en laat de gorgonzola weg