Courgette pizza fungi
Courgette pizza met champignons en blauwe kaasLactosevrij | Vegetarisch
Hoeveelheid 2 pizza's
Ingredienten
- 250 gram kastanjechampignons
- 100 gram gorgonzola
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 10 cherry tomaten
- 10 zongedroogde tomaten
- 2 courgette pizza's
Benodigdheden
- staafmixer
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Doe de tomaten in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot een tomatensaus. Verdeel de saus over de pizza's. Bestrooi daarna de pizza's met de geraspte kaas
- Snijd de champignons in plakjes en bak deze even kort in de pan tot ze lichtbruin zijn. Verdeel vervolgens de champignons over de pizza en verdeel daarna de gorgonzola erover
- Plaats de pizza's in het midden van de oven en bak de pizza's in 10 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en snijd in 6-8 parten.
Tips
De bodem kan sporen bevatten van melk en ei
Lactosevrij: vervang de geraspte kaas door grana padano kaas en laat de gorgonzola weg