Bloemkoolpizza

Bloemkoolpizza met champignons en ham
Lactosevrije | Vegetarisch
Bereidingstijd15 min
Kooktijd10 min
Totale tijd25 min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 2 personen

Ingredienten

  • 2 bloemkoolpizza's Magioni
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 140 gram tomatenpuree
  • 100 gram geraspte belegen kaas
  • 4 plakjes serranoham

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden
  • Snijd de champignons in plakjes en bak ze even kort in de pan totdat ze zijn geslonken en bruin zijn
  • Besmeer de pizza met de helft van de tomatenpuree. Verdeel hierna de helft van de champignons en de kaas erover. Herhaal dit bij de andere pizza
  • Bak de pizza in het midden van de oven in circa 10 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en leg er twee plakjes ham overheen. Snijd in 6-8 stukken en eetse!

Tips

De bodem kan sporen bevatten van melk en ei
Lactosevrij: vervang de kaas door grana padano kaas.
Vegetarisch: laat de ham weg
 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish