Bloemkoolpizza met champignons en hamLactosevrije | Vegetarisch
Bereidingstijd15min
Kooktijd10min
Totale tijd25min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 2personen
Ingredienten
2bloemkoolpizza'sMagioni
250gramkastanjechampignons
140gramtomatenpuree
100gramgeraspte belegen kaas
4plakjesserranoham
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 graden
Snijd de champignons in plakjes en bak ze even kort in de pan totdat ze zijn geslonken en bruin zijn
Besmeer de pizza met de helft van de tomatenpuree. Verdeel hierna de helft van de champignons en de kaas erover. Herhaal dit bij de andere pizza
Bak de pizza in het midden van de oven in circa 10 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en leg er twee plakjes ham overheen. Snijd in 6-8 stukken en eetse!
Tips
De bodem kan sporen bevatten van melk en eiLactosevrij: vervang de kaas door grana padano kaas.Vegetarisch: laat de ham weg