Gegrilde nectarine met geitenkaas

De mix tussen zoet en hartig. Subtiel maar zo lekker! Nectarine met geitenkaas en pijnboompitjes
Glutenvrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Dessert
Keuken: French
Hoeveelheid 4 stuks

Ingredienten

  • 100 gram zachte geitenkaas
  • 100 milliliter slagroom
  • 20 gram pijnboompitjes
  • 2 nectarine
  • 1 scheutje olijfolie

Benodigdheden

  • grillpan
  • spuitzak met rond spuitgat

Bereidingswijze

  • Doe de pijnboompitjes in een pan zonder olie of boter en bak de pijnboompitjes bruin
  • Snijd de nectarine door het midden en draai de twee helften los van elkaar. Verwijder uit de andere helft de pit. Verwarm een grillpan met een beetje olijfolie en grill de platte kant van de nectarine in de pan
  • Klop de slagroom op. Als de slagroom stijf is, voeg de geitenkaas toe en meng tot een glad mengsel. Vul de spuitzak met het mengsel
  • Leg de nectarine met de bolle kant naar beneden op een bord. Vul de nectarines met de geitenkaasroom en bestrooi met de pijnboompitjes. Dit is smullen!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish