Bloemkoolpizza
Bloemkoolpizza met champignons en hamLactosevrije | Vegetarisch
Hoeveelheid 2 personen
Ingredienten
- 2 bloemkoolpizza's Magioni
- 250 gram kastanjechampignons
- 140 gram tomatenpuree
- 100 gram geraspte belegen kaas
- 4 plakjes serranoham
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden
- Snijd de champignons in plakjes en bak ze even kort in de pan totdat ze zijn geslonken en bruin zijn
- Besmeer de pizza met de helft van de tomatenpuree. Verdeel hierna de helft van de champignons en de kaas erover. Herhaal dit bij de andere pizza
- Bak de pizza in het midden van de oven in circa 10 minuten gaar. Haal de pizza uit de oven en leg er twee plakjes ham overheen. Snijd in 6-8 stukken en eetse!
Tips
De bodem kan sporen bevatten van melk en ei
Lactosevrij: vervang de kaas door grana padano kaas.
Vegetarisch: laat de ham weg