Sesamstengels
Gekruide stengels met sesamzaad en oreganoGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 24 stuks
Ingredienten
- 3 vellen bladerdeeg
- 2 theelepels sesamzaad
- 2 theelepels oregano
- 1 snufje zout
- 1 ei
Benodigdheden
- bakpapier
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 220 graden en leg het vel pakpapier op de bakplaat
- Kluts in een kom het ei tot een geheel. Besmeer het vel bladerdeeg met het ei en verdeel vervolgens de sesamzaadjes, de oregano en het zout er over heen. Snijd het bladerdeeg in 8 gelijken repen
- Leg de stengels op het bakpapier, leg ze wat uit elkaar want het gaat nog rijzen. Bak de stengels in 10 minuten goudbruin.
Tips
Glutenvrij: vervang het bladerdeeg door glutenvrij bladerdeeg van bijvoorbeeld Schär
Veganistisch: vervang het ei door olijfolie