Gevuld eitje

Lekkere borrelhap en erg makkelijk! Gevuld eitje met paprikapoeder en bosui 
Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10 min
Kooktijd5 min
Totale tijd15 min
Gang: Snack
Hoeveelheid 8 stuks

Ingredienten

  • 4 eieren
  • 2 eetlepels griekse yoghurt 0% vet
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 1 snufje zout en peper
  • 1 bosui

Benodigdheden

  • mixer

Bereidingswijze

  • Doe de eieren in een pan en vul de pan met water tot de eieren onder water liggen. Breng het water aan de kook en kook de eieren nog circa 6 minuten nadat het water is gaan koken. Schenk daarna het water uit de pan en laat de eieren schrikken door er koud water overheen te doen
  • Pel de eieren en snijd ze door midden. Haal het eigeel uit het ei en doe dit in een kom
  • Voeg bij het eigeel de yoghurt, mayonaise zout en peper toe. Mix tot een glad geheel
  • Snijd de bosui in dunne ringetjes
  • Vul de acht helften van de eitjes met het eigeel mengsel. Garneer de eieren met de bosui en een beetje paprikapoeder. 

Tips

Lactosevrij: vervang de yoghurt door plantaardige yoghurt zonder smaakje, of door 2 extra lepels mayonaise 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish