Heerlijk knapperige granola voor door de yoghurtGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd20min
Totale tijd30min
Gang: Breakfast
Hoeveelheid 300gram
Ingredienten
15amandelen
6maiswafels
4eetlepelshoning
3eetlepelszonnebloemolie
3eetlepelsrozijnen
2eetlepels havervlokken
2eetlepelslijnzaad
2eetlepels pompoenpitten
2eetlepelszonnebloempitten
2eetlepelskokosrasp
1eetlepelchiazaad
Benodigdheden
keukenmachineniet noodzakelijk
bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 gaden en bedek de bakplaat met bakpapier
Doe de amandelen in de keukenmachine en hak ze in een grove stukken. Haal de amandelen uit de keukenmachine en doe de maiswafels erin. Hak de maiswafels in kleine stukjes (niet fijn)
Doe in een kom alle ingrediƫnten en meng door elkaar. Verdeel de granlola over de bakplaat en bak de granola in 15-20 minuten goudbruin. Schep halverwege even om. Laat de granola afkoelen en doe het daarna in een pot. De granola kun je ongeveer twee weken bewaren.
Tips
Glutenvrij: laat de havervlokken achterwegenVeganistisch: vervang de honing door ahorn siroop