Koekjes gemaakt van amandelmeelGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd15min
Kooktijd20min
Totale tijd35min
Gang: Snack
Hoeveelheid 12stuks
Ingredienten
150gramamandelmeel
150grampoedersuiker
1theelepelbakpoeder
1snufjezout
1eetlepelwater
1citroen
1ei
1/2theelepelkaneel
Benodigdheden
bakpapier
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden en leg het bakpapier op de bakplaat
Meng in een kom de amandelmeel en poedersuiker door elkaar
Boen de citroen schoon en rasp de schil van de citroen bij het amandel en poedersuiker mengsel
Voeg het zout, de kaneel, bakpoeder, het ei en het water toe aan het amandelmengsel en kneed tot een geheel
Maak kleine bolletjes van circa 4 centimeter van het deeg en leg deze op de bakplaat. Hou ruimte tussen de bolletjes en druk de bolletjes een beetje plat
Bak de koekjes in circa 20 minuten goudbruin. Smullen maar!
Tips
Veganistisch: vervang het ei door 50 milliliter amandelmelk