Luchtig en snel! Minder suiker maar net zo lekker! Gezonde snack voor tussendoor.Glutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd12min
Totale tijd22min
Gang: Snack
Hoeveelheid 5stuks
Ingredienten
100grambloem
50gramsuiker
2eieren
1zakjevanillesuiker
1theelepelbakpoeder
1snufjezout
1citroen
Benodigdheden
1velbakpapier
rasp
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden
Mix in een kom de eieren en de suiker in circa 5 minuten tot een luchtig beslag
Zeef de bloem bij het eiermengsel en voeg een snufje zout, de pakpoeder toe. Rasp de schil van de citroen en voeg deze ook toe. Spatel dit alles rustig door het eiermengsel
Bekleed de bakplaat met bakpapier en schep twee eetlepels van het beslag voor een eierkoek. Hou ruimte tussen de eierkoeken want de zetten nog iets uit in de oven