Geen suiker! Het beste tussendoortje dat er is! Bananenbrood met pecan notenGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd15min
Kooktijd45min
Totale tijd1uur
Gang: Snack
Hoeveelheid 1brood
Ingredienten
230 gramzelfrijzend bakmeel
170 milliliterolijfolie
15 grampecan noten
3bananen
3eieren
Benodigdheden
cakevorm
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden
Prak de bananen in een kommetje tot puree
Kluts de eieren in een schone kom gedurende 5 minuten luchtig
Spatel de bananen en de olijfolie door het eiermengsel. Spatel daarna de bloem door het mengsel.
Schep het beslag in de cakevorm en decoreer met de pecan noten
Zet de cakevorm in het midden van de oven en bak in 45 minuten gaar
Tips
Mocht je toch een beetje een zoetekouw zijn, voeg dan nog 3 eetlepels honing toeGlutenvrij: vervang de bloem door boekweitmeelVeganistisch: vervang de eieren voor 75 milliliter amandelmelk en voeg 25 gram meer zelfrijzend bakmeel toe.