Veganistische pannenkoeken met banaan en blauwe bessenGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd5min
Kooktijd15min
Totale tijd20min
Gang: Breakfast
Keuken: American
Hoeveelheid 6stuks
Ingredienten
150milliliteramandelmelk
100gramvolkorenbloem
50gramblauwe bessen
1snufjezout
1banaan
olijfolieom te bakken
Bereidingswijze
Prak de banaan in een kom
Voeg de volkorenbloem en amandelmelk toe en meng tot een glad beslag
Voeg als laatste de blauwe bessen toe en je beslag is klaar
Verwarm een pan met een beetje olijfolie en schenk een juslepel of 3 eetlepels van het beslag in de pan. Bak de pannenkoeken aan beide kanten lichtbruin. Smullen maar!
Tips
Tip: Ook lekker met een beetje kokosrasp erdoor Glutenvrij: vervang de volkorenbloem door 75 gram amandelmeel en 25 gram glutenvrije havermout.