Ontbijt of lunch lekker met deze bananenwafels. Stiekem een beetje gezondGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Bereidingstijd10min
Kooktijd20min
Totale tijd30min
Gang: Breakfast
Keuken: American
Hoeveelheid 8stuks
Ingredienten
300grambloem
300millilitermelk
2bananen
1theelepelkaneel
1theelepelvanille extract
1snufje zout
olijfolieom in te vetten
Benodigdheden
wafelijzer
staafmixer of blender
Bereidingswijze
Schil de bananen en pureer twee bananen in een kom met de staafmixer tot een gladde massa. Voeg vervolgens de bloem, melk, vanille extract, zout en kaneel toe en meng tot een luchtig geheel
Verwarm het wafelijzer en smeer in met olijfolie (je kan hiervoor ook bakspray gebruiken)
Schep een grote eetlepel van het beslag in het wafelijzer (niet helemaal vol want het zet nog uit). Bak de wafels in circa 5 minuten goudbruin
Tips
Glutenvrij: vervang de bloem door boekweitmeelLactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk. In dit gerecht is amandelmelk erg lekker