Zachtgekookt ei met truffel soldaatjes
Dit wil je op de zondagochtend! Een zachtgekookt, flubbereitje met soldaatjes met truffelboterGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch
Hoeveelheid 4 personen
Ingredienten
- 50 gram plantaardige boter ongezout
- 4 sneetjes casino wit brood
- 4 eieren
- 1 theelepel truffelpoeder oil & vinegar
- 1 eetlepel truffeltapenade
Benodigdheden
- broodrooster of grillpan
Bereidingswijze
- Breng een pannetje met water aan de kook. Als het water kookt, voeg doe dan de eieren in de pan en kook ze circa 2 minuten
- Rooster het brood in de broodrooster of bak het brood in een grillpan krokant
- Meng in een kommetje de boter, truffelpoeder en truffel tapenade tot een geheel. Besmeer het brood met de truffelboter en snijd ze in vier reepjes.
- Haal de eitjes uit de pan, laat ze even schrikken onder koud water, hak het kopje eraf en dip de broodjes lekker in het ei. Hemels!
Tips
Let op: dit recept bevat rouwer ei
Glutenvrij: vervang het brood door glutenvrij brood