Pannenkoeken
Pannenkoeken! Geen samenvatting nodig, gewoon heel lekkerGlutenvrij | Lactosevrij | Vegetarisch | Veganistisch
Hoeveelheid 8 stuks
Ingredienten
- 300 milliliter melk
- 200 gram bloem
- 2 eieren
- 1 snufje zout
- olijfolie om te bakken
Bereidingswijze
- Doe de bloem, melk, zout en eieren in een beslagkom. Mix tot een glad beslag
- Doe een scheutje olie in een koekenpan en schep er circa 1 soeplepel van het pannenkoekenbeslag in de pan. Zodra het beslag is 'opgedroogd' kun je de pannenkoek omdraaien. Bak de pannenkoek aan beide kanten lichtbruin.
- Lekker met zowel zoet als hartig beleg!
Tips
Mocht je meer pannenkoeken willen maken? Dat kan! Verhoog dan alle ingrediënten, behalve de eieren.
Glutenvrij: vervang door bloem door boekweitmeel
Lactosevrij: vervang de melk door plantaardige melk, bij voorkeur amandelmelk
Veganistisch: zie lactosevrij en vervang de eieren door 2 bananen en pureer deze