Haringtartaar

Een frisse tartaar van haring met radijs en avocado mousse
Glutenvrij | Lactosevrij
Bereidingstijd10 min
Kooktijd10 min
Totale tijd20 min
Gang: Appetizer
Keuken: French
Hoeveelheid 1 portie

Ingredienten

  • 4 radijsjes
  • 1 eetlepel crème fraiche
  • 1 snufje peper
  • 1 haring schoongemaakt
  • 1 ui
  • 1 avocado

Benodigdheden

  • staafmixer
  • kookring niet noodzakelijk

Bereidingswijze

  • Schil de ui en snijd de ui in fijne stukjes
  • Was de radijsjes, verwijder de groene bladeren en snijd de radijsjes in kleine stukjes
  • Snijd de haring en kleine stukjes en meng de haring met de ui en de radijs in een bakje
  • Snijd de avocado door het midden en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees samen met de crème fraîche in een hoge kom en pureer met de staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met een beetje peper
  • Leg het avocado mengsel op het bord en leg daarop de tartaar. Dit kan mooi met een kookring. Eetse!

Tips

Lactosevrij: vervang de crème fraîche voor lactosevrije roomkaas van bijvoorbeeld Arla 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish