Zeebaars uit de oven

Heerlijke zeebaars uit de oven met gekleurde wortels
Glutenvrij | Lactosevrij
Bereidingstijd15 min
Kooktijd20 min
Totale tijd35 min
Gang: Main Course
Keuken: Italian
Hoeveelheid 2 personen

Ingredienten

  • 200 gram regenboog wortels
  • 4 takjes dille
  • 2 zeebaars schoongemaakt
  • 1 citroen
  • 1 theelepel zeezout
  • 1 theelepel chilivlokken
  • 1 snufje peper

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Schil de wortels en snijd ze in plakjes. Kook vervolgens de wortels circa 5 minuten in een pan met kokend water
  • Snijd de citroen in plakken. Vul de zeebaars met de citroen, dille takjes
    Zeebaars
  • Meng in een bakje het zout, peper en de chilivlokken. Doe een beetje van het kruidenmengsel in de zeebaars en bestrooi de rest van het kruidenmengsel over de zeebaars
  • Leg de wortels in een ovenschaal en leg hier bovenop de zeebaars. Bak de zeebaars in circa 15 minuten gaar in het midden van de oven. Eetse!
    Zeebaars

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waardering




DutchEnglishFrenchSpanish