Zeebaars uit de oven
Heerlijke zeebaars uit de oven met gekleurde wortelsGlutenvrij | Lactosevrij
Hoeveelheid 2 personen
Ingredienten
- 200 gram regenboog wortels
- 4 takjes dille
- 2 zeebaars schoongemaakt
- 1 citroen
- 1 theelepel zeezout
- 1 theelepel chilivlokken
- 1 snufje peper
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Schil de wortels en snijd ze in plakjes. Kook vervolgens de wortels circa 5 minuten in een pan met kokend water
- Snijd de citroen in plakken. Vul de zeebaars met de citroen, dille takjes
- Meng in een bakje het zout, peper en de chilivlokken. Doe een beetje van het kruidenmengsel in de zeebaars en bestrooi de rest van het kruidenmengsel over de zeebaars
- Leg de wortels in een ovenschaal en leg hier bovenop de zeebaars. Bak de zeebaars in circa 15 minuten gaar in het midden van de oven. Eetse!